31 Ekim 2013 Perşembe

BUGÜN GÜNLERDEN KEYİF


Bugün evimdeyim ve huzurluyum.Ayaklarımı uzatıp keyif yapmak istedim.Kızım uyuyor,oğluşum okulda.Biraz hakkım değil mi ama :)))))

25 Ekim 2013 Cuma

GEL GEL HAMSİYE GELLL


     Hamsiyi böyle kızartıyorum mısır unlu çiçek gibi.Canım annem gibi,gerçi onun elinin değdiği herşey çok lezzetli olurdu.Bende ondan öğrendiğim şeyleri çocuklarıma yapıyorum.Yanında bol yeşillik salata.

20 Ekim 2013 Pazar

AVANOS,ÜRGÜP



Ne güzel bir sanattır.Bu bayram tatilinde uzaklara gitmeyi istemedik.Yakınımızdaki doğa harikalarını görmeye çocuklarımıza göstermeye gittik.Güzel bir gün dü.Evde bayramı yaşamak istemedim,bayramları sevmiyorum çünkü.Belkide bazılarına ters geliyordur bu düşünceler ama benim kolum kanadım kırık yanlızlığımı birkez daha hissettiğim günlerden oluyor.




İnsanın aklı mantığı almıyor rüzgarın bir taşa nasıl böyle şekil verebileceği.Görüntü çok güzel.Oğuzum çok beğendi onun için bir oyundu bu doğa harikasının aralarında dolaşmak.






Son olarak Yer Gök Aşk dizisinde geçtiği o meşhur konak Hancıoğlu konağı.Bu güzel gezintimizden kareler göstermek istedim sizlere.Buluşmak dileğiyle sevgiler..

10 Ekim 2013 Perşembe

DEĞERLENDİRMECE


Bir kenarda unuttuğum kağıt havluluk,folyoluk..vs kullandığım aslında çok işime yarayan ama renginden dolayı mutfağımda kullanamadım.Önce zımpara yaptım ve beyaza boyadım .Diğer tarafta çok amaçlı rafım görüldüğü gibi rengi yeşil, onuda boyadım beyaza.Bu arada kullandığım boya polisanın ahşaplar için kullanılan boyası.Yapı marketlerde var.Tabii ben dururmuyum elime ne geldiyse boyadım.Bölmeli olan kutu bordo renkte bir çay kutusuydu ve ben onu takı kutusu olarak değerlendirdim.Anlaşılacağı gibi diğerininde rengini beğenmediğim için beyaza boyadım.Nasıl olmuş sizce?

2 Ekim 2013 Çarşamba

SEBZELİ KUZU GÜVEÇ



                                                     Odun fırınında pişti ve bi güzel yendi.