27 Mart 2013 Çarşamba

MUTFAĞIMDAKİ TUPPERWARE'LERİM

Neden Tupperware?

Tupperware 60 yılı aşkın bir zamandır insanların hayatlarını kolaylaştırmak için birbirinden özel ürün tasarımları ve üretimi üzerinde çalışıyor. Tupperware’in en büyük amacı, tüketicilerinin gıdalarını en sağlıklı ve en taze şekilde saklarken zamandan ve bütçelerinden tasarruf etmelerini sağlamak olmuştur. Bugün Tupperware sadece en sağlıklı gıda saklama çözümleri üretmekle kalmıyor, hazırlama, mikrodalgada pişirme ve ısıtma, fırında ve ocakta pişirme ve hatta birbrinden şık sofralar için servis ürünlerini tüketicisiyle buluşturuyor.
Elbetteki Tupperware olarak diğer bir tutkumuz ise her ülkedeki kadınlarımızı ve ailelerini eğitmek, hayatlarına ışık tutmak ve başarılarını takdir etmektir.
Tupperware geniş ürün yelpazesi ve eşsiz satış hizmetiyle dünyanın en çok tercih edilen mutfak ürünleri firmasıdır. Kalitesi,dayanıklılığı ve sunduğu kariyer fırsatlarıyla kurulduğu 1946 yılından beri tüm dünya kadınlarının hayatlarını değiştiren Tupperware, Türkiye'de de 15 yıllık deneyimiyle mutfaklarımızda yerini almaya devam ediyor.
Tupperware ürünleri Reddot, IF, Good Design gibi dünya çapında büyük öneme sahip dizayn yarışmalarında kullanım kolaylığı ile birçok ödül kazanmış,2008 yılında düzenlenen "Focus Green" adlı uluslararası yarışmada ise çevre dostu,güvenilir ve geri dönüşümlü ürünleriyle övgü toplamıştır.
Normal kullanım koşulları şartları altında kırılmayan,sağlıklı hammaddesiyle tezgah üzerinde ve yemek servislerinizde kullanabileceğiniz şıklığa,dolap içlerinde kaymadan saklayabileceğiniz modüler yapıya sahiptirler. Pişirme Serisi size zamandan kazandırır. Hava geçirmeyen,yuvarlak ve esnek kapaklı saklama kapları her türlü gıdanızı uzun süre taze olarak sakladığı gibi, sızdırmayan yapılarıyla yiyeceklerinizi güvenli ve hijyenik olarak taşımanıza da yardımcı olurlar.

23 Mart 2013 Cumartesi

Mutlu Haftasonları


Uzun zamandır bloguma vakit ayıramıyorum.Artık kışın bitmesini istiyorum.Bu kış hastalıktan gözümüzü açamadık.Çocuklarım bi türlü iyileşemediler.Oğlum oğuz hasta,tabi kızım denizin hasta olmaması imkansız.Denizim de ateşlendi dün gece.Çok yorgun hissediyorum kendimi.Yazzzzzz lütfen gel artık.

8 Mart 2013 Cuma

Elmalı Kek


Malzemeler
3 tane yumurta
2 su bardağı şeker
3 su bardağı un
1 su bardağı yoğurt
1 pk kabartma tozu
1 pk vanilya
1 su bardağı margarin(erit)
Yapılışı
Yumurtayla  şekeri çırpıyoruz.Diger malzemeleri ekliyoruz.Ben yuvarlak kalıba döktüm.Sonra üzerine elma dilimleri sıralıyoruz.Piştikten sonra soğuyunca pudra şekeri serpiyoruz.AFİYET OLSUN

7 Mart 2013 Perşembe

Vazgeçemediğim Küpelerim

Dışarıya çıkarken takmadığımda eksiklik hissettigim küpelerimin bir kısmını sizlerle paylaşmak istedim.Birde küçük şirin küpelerim var.Takı kadının vazgeçilmezleri bence.Alışveriş merkezine gittigimizde hangimiz takıcıya uğramamazlık yapıyoruz.SEVGİLER....